Vinylskivor köpes

Vill du sälja dina LP-skivor? Besök vår vinylbutik på Södermalm där vi köper vinylskivor, gärna större samlingar men också enstaka exemplar.

Varför sälja dina vinylskivor till oss?

• Enkel och snabb värderingsprocess: Vi erbjuder en smidig värdering och betalning direkt i vår butik på Södermalm, eller vi kan besöka dig för en kostnadsfri värdering om du har en större samling.

• Rättvisa priser baserade på marknadsvärden: Våra priser speglar alltid de senaste marknadstrenderna, och vi strävar efter att ge dig det bästa möjliga värdet för dina LP-skivor.

• Expertis och personlig service: Vi är själva passionerade vinylentusiaster som förstår värdet på din samling och vi är dedikerade till att ge dig en trygg och fördelaktig försäljningsupplevelse.

De flesta genrer är av intresse hos oss: rock, hårdrock, jazz, new wave, punk, indie, hiphop, reggae, soul, country. Vi värdesätter varje genre från rock och jazz till hiphop och indie och är alltid intresserade av att utöka vårt sortiment med nya och spännande titlar.

Sälj dina LP-skivor i Stockholm
Vi vet att dina skivor är värdefulla, och vi ser till att processen att sälja dem är så fördelaktig som möjligt för dig. Vår butik har handlat med lp-skivor i många år och och erbjuder en pålitlig plats i Stockholm för dig att sälja dina skivor. Oavsett om du har en stor samling eller bara några enstaka skivor att sälja, är vi intresserade av att höra från dig.

Värdering av LP-skivor
Planerar du att sälja dina LP-skivor? Kontakta oss eller kom förbi vår butik på Södermalm. Låt oss visa dig varför vi är det bästa valet för att sälja dina vinylskivor i Stockholm. Tveka inte att höra av dig, det kan bli en ekonomisk överraskning.

Om du vill veta mer om vilken typ av lp-skivor som vi köper får du gärna läsa vår sida om de mest eftersökta lp-skivorna: https://www.mjretro.se/pages/eftersokta-lp-skivor