Dödsbon & bohag

 

Vi erbjuder uppköp av hela hem, delar av hem eller samlingar av olika slag. Vi tycker att återbruk är viktigt och att många saker kan få ett nytt liv i rätt hem. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet i antik/retro branschen och även mycket goda kunskaper om värde på vinylskivor. 

Dödsbon

Ibland blir det för svårt att ta reda på allt som en nära anhörig har lämnat efter sig. Vi arbetar med respekt och full förståelse för att det är en jobbigt tid.

Hur går det till?

Du kontaktar oss via telefon eller mail för att boka in ett första kostnadsfritt möte. På det mötet går vi igenom bohaget tillsammans och bestämmer vad som ska göras. Vi kan erbjuda uppköp av bohaget, tömning av boet samt städning.

Vi återkommer med en detaljerad offert där värde av bohag samt kostnader finns upptagna. Offerten anpassas efter dina önskemål.

Efter godkännande av offerten från din sida kommer vi överens om en dag då vi utför uppdraget. Det vi inte kan ta hand om skänks till välgörenhet och miljövänlig återvinning för det som ej går att sälja.

Kontaktuppgifter: 

kontakt@mjretro.se, 08-658 39 52

Marianne & Jörgen Skoglund

Ett möte med oss ska kännas Professionellt och tryggt