Villkor & info

Företagsfakta
MJ Retro AB
Organisationsnr: 556903-4175
Företaget innehar F-skattsedel

Betalsätt:
Betalning via PayPal (vi skickar en räkning)
Förskottsbetalning till vårt bankgiro: 891-0549
Swish: 123089775
Kortbetalning eller med kontanter i butiken

Köp i butiken
Vi har inte öppet köp. Däremot har vi bytesrätt i sju dagar från köptillfället.

Leveransvillkor
Efter att vi har mottagit betalning har vi en leveranstid på ca 2-5 dgr inom Norden. 1-2 veckor övriga världen. Vi använder oss av Postnord när vi skickar varor. 

Ångerrätt:
När du köper något av oss på nätet har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dgr efter att du mottagit varan. Då står du som kund för returportot. Kontakta oss för instruktioner om retur på kontakt@mjretro.se Skicka inga varor utan att först ha kontaktat oss. Varor som returneras skall vara i samma skick som när de mottogs. Vi återbetalar pengarna till dig när vi fått varan i retur. Om en vara skadas eller kommer bort då du sänder den tillbaka till oss är du som kund ansvarig. Vi följer distanshandelslagen och konsumentköplagen.

Reklamation:
Vi beskriver varans skick så noggrant vi kan för att du ska slippa tråkiga överraskningar. Vi säljer begagnade saker och de har använts. Reklamation kan endast göras om du upptäcker fel och defekter som ej är beskrivna i annonsen och som påverkar funktionen eller utseendet på varan. Normalt slitage är inte grund för reklamation.